Hout houten handel : Estivo

Estivo | Onderhoud/reinigingsmiddel hout | Mister J.

Vlonder & Terras > Onderhoud Vlonder

Onderhoud Vlonder

Estivo

Vlonder & Terras

7081258355725

Vlonder & Terras > Onderhoud Vlonder
  Mr.J reinigt en beschermt je meubel in 1 behandeling. Je kunt Mr.J dagelijks gebruiken op meubels van gebeitst en/of ge√Įmpregneerd steigerhout. Maar ook op alle gelakte, geoliede of met was behandelde oppervlakken. Het is niet geschikt om op onbehandeld hout te gebruiken. Productbeschrijving Bestanddelen: water, was op basis van acryl-, bijen- en palmwas en tenside. Het product is milieuvriendelijk en bevat geen kankerverwekkende stoffen, agressieve reinigingsmiddelen of oplosmiddelen. Benodigdheden: 1. Mr.J 2. Microvezeldoek 3. Water Droogtijd: ca. 1 uur bij 20¬įC ¬† Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.

  16.59 Euro

  Ga naar Estivo | Onderhoud/reinigingsmiddel hout | Mister J.


Estivo | Statafel Blokpoot | Medium

Estivo

7081267536863

  De handgemaakte steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel heeft een robuuste uitstraling door de blokpoten en de dwarsbalken. Deze comfortabele tafel is uitermate geschikt om te gebruiken bij een feest en is te combineren met steigerhouten barkrukken Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd. Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw. Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen  Afmeting: 76(B) x76 (L) x110 (H)   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  339.00 Euro

  Ga naar Estivo | Statafel Blokpoot | Medium


Estivo | Barkruk

Estivo

7081262687980

  De Estivo barkruk is een handgemaakte steigerhouten kruk met een ‚Äúvintage‚ÄĚ look. De barkruk heeft een is comfortabel en is uitermate geschikt om te gebruiken bij feesten en partijen en is te combineren met steigerhouten statafels. ¬† ¬† Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd. ¬† Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw. Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting:¬† 38(B) x 38 (L) x 75 (H) ¬† Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  105.00 Euro

  Ga naar Estivo | Barkruk


Estivo | Tafel blokpoten | Small

Estivo

7081257463261

  De handgemaakte Estivo tafel van steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel heeft een robuuste uitstraling door de blokpoten.  Deze tafel is een ware traktatie voor het oog en geeft je tuin gelijk een boost.   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 180 x 76 x 79   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  315.00 Euro

  Ga naar Estivo | Tafel blokpoten | Small


Estivo | Statafel Blokpoot | Large

Estivo

7081261756113

  De handgemaakte steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel heeft een robuuste uitstraling door de blokpoten en de dwarsbalken. Deze comfortabele tafel is uitermate geschikt om te gebruiken bij een feest en is te combineren met steigerhouten barkrukken.   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.   Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen  Afmeting: 120 (B) x76 (L) x110 (H)   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  375.00 Euro

  Ga naar Estivo | Statafel Blokpoot | Large


Estivo | Tafel blokpoten | Medium

Estivo

7081257463261

  De handgemaakte Estivo tafel van steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel heeft een robuuste uitstraling door de blokpoten en de dwarsbalken. Deze tafel is een ware traktatie voor het oog en geeft je tuin gelijk een boost.   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 200 x 95 x 79   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  359.95 Euro

  Ga naar Estivo | Tafel blokpoten | Medium


Estivo | Tafel blokpoten | Large

Estivo

7081254248854

  De handgemaakte Estivo tafel van steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel heeft een robuuste uitstraling door de blokpoten. Deze tafel is een ware traktatie voor het oog en geeft je tuin gelijk een boost.   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 250 x 95 x 79   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  399.95 Euro

  Ga naar Estivo | Tafel blokpoten | Large


Estivo | Kasteeltafel | Small

Estivo

7081257787497

  De handgemaakte Estivo kasteeltafel van steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 180 x 76 x 79   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  365.00 Euro

  Ga naar Estivo | Kasteeltafel | Small


Estivo | Kasteeltafel | Medium

Estivo

7081268529253

  De handgemaakte Estivo kasteeltafel van steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 200 x 95 x 79 Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  399.00 Euro

  Ga naar Estivo | Kasteeltafel | Medium


Estivo | Kasteeltafel | Large

Estivo

7081261926394

  De handgemaakte Estivo kasteeltafel van steigerhouten statafel met blokpoten, heeft een "vintage look". De statafel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw..   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 250 x 95 x 79   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen..

  445.00 Euro

  Ga naar Estivo | Kasteeltafel | Large


Estivo | Kruispoottafel | Medium

Estivo

7081252441714

  De handgemaakte Estivo Kruispoottafel van steigerhouten , heeft een "vintage look". De statafel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 200 x 95 x 79   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  389.95 Euro

  Ga naar Estivo | Kruispoottafel | Medium


Estivo | Kruispoottafel | Large

Estivo

7081259881834

  De handgemaakte Estivo Kruispoottafel van steigerhouten statafel met kruispoten heeft een "vintage look". De statafel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 250 x 95 x 79 cm.   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  449.95 Euro

  Ga naar Estivo | Kruispoottafel | Large


Estivo | Kasteelbank | Medium

Estivo

7081261926394

  De handgemaakte Estivo Kasteelbank is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De bank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De bank sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie! Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 160 x 38 x 45 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  147.95 Euro

  Ga naar Estivo | Kasteelbank | Medium


Estivo | Bank Diner

Estivo

7081261926394

  De handgemaakte Estivo bank Diner is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een mooie vintage look. De bank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost.    Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 210 x 60 x 76 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  199.00 Euro

  Ga naar Estivo | Bank Diner


Estivo | Kruk

Estivo

7081257727592

  De handgemaakte Estivo kruk is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De stoel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De stoel sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo!     Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting: 38 x 38 x 45 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  67.55 Euro

  Ga naar Estivo | Kruk


Estivo | Tuinset Lounge | Loungebank 3 zits

Estivo

7081254519732

  De handgemaakte Estivo loungebank 3 zits  is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een mooie vintage look. De loungebank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost.    Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 186 x 83 x 65 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  237.95 Euro

  Ga naar Estivo | Tuinset Lounge | Loungebank 3 zits


Estivo | Tuinset Lounge | Loungebank 2 zits

Estivo

7081257916576

  De handgemaakte Estivo loungebank 2 zits  is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een mooie vintage look. De loungebank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost.    Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 126 x 83 x 65 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  199.95 Euro

  Ga naar Estivo | Tuinset Lounge | Loungebank 2 zits


Estivo | Tuinset Lounge | Loungestoel

Estivo

7081267795857

  De handgemaakte Estivo loungestoel  is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een mooie vintage look. De loungestoel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost.    Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 60 x 83 x 65 cm.   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  159.95 Euro

  Ga naar Estivo | Tuinset Lounge | Loungestoel


Estivo | Kussenset t.b.v loungebank 3-zits

Estivo

7081251353186

  Deze bijhorende kussenset tuinset lounge, is opmaat voor de loungebank 3-zits van Estivo. Een comfortabele lijn, die uw loungeset volledig maakt. ¬† Beschikbaar in 3 kleuren : Antraciet, Lichtgrijs en Taupe. Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd. ¬† Specificaties ‚ÄĘ Voor binnen en buiten gebruik geschikt. ‚ÄĘ Maten kunnen licht afwijken ‚ÄĘ Ecologisch verantwoord ¬† Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen

  179.99 Euro

  Ga naar Estivo | Kussenset t.b.v loungebank 3-zits


Estivo | Kussenset t.b.v loungebank 2-zits

Estivo

7081267692224

  Deze bijhorende kussenset tuinset lounge, is opmaat voor de loungebank 3-zits van Estivo. Een comfortabele lijn, die uw loungeset volledig maakt. ¬† Beschikbaar in 3 kleuren : Antraciet, Lichtgrijs en Taupe. Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd. Specificaties ‚ÄĘ Voor binnen en buiten gebruik geschikt. ‚ÄĘ Maten kunnen licht afwijken ‚ÄĘ Ecologisch verantwoord Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  119.80 Euro

  Ga naar Estivo | Kussenset t.b.v loungebank 2-zits


Estivo | Statafel Zuil

Tuin > Tafel

Tafel

Estivo

Tuin

7081252911163

Tuin > Tafel
  De¬†Estivo¬†Statafel¬†Zuil¬†is een handgemaakte steigerhouten statafel met zuil en heeft een ‚Äúvintage look‚ÄĚ. De statafel heeft een moderne uitstraling door het strakke design. Het is een comfortabele tafel en is uitermate geschikt om te gebruiken bij feesten of partijen en is te combineren met steigerhouten barkrukken. ¬† Hoogwaardig steigerhout Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd. ¬† Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw. ¬† Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 82(B) x 82(D) x 110(H) cm Afmetingen Zuil: 40(B) x 40(H) ¬† Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  225.00 Euro

  Ga naar Estivo | Statafel Zuil


Estivo | Bank open zonder leuning | Medium

Estivo

7081257787497

  De handgemaakte Estivo bank open zonder leuning is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De bank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De bank sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie! Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 170 x 38 x 45 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  134.95 Euro

  Ga naar Estivo | Bank open zonder leuning | Medium


Estivo | Bank open zonder leuning | Small

Estivo

7081268529253

  De handgemaakte Estivo bank open zonder leuning is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De bank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De bank sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie! Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 170 x 38 x 45 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  125.95 Euro

  Ga naar Estivo | Bank open zonder leuning | Small


Estivo | Bank open zonder leuning | Large

Estivo

7081268529253

  De handgemaakte Estivo bank open zonder leuning is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De bank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De bank sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie! Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 170 x 38 x 45 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  125.95 Euro

  Ga naar Estivo | Bank open zonder leuning | Large


Estivo | Kasteelbank | Large

Estivo

7081252441714

  De handgemaakte Estivo Kasteelbank is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De bank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De bank sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie!   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 210 x 38 x 45 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  159.95 Euro

  Ga naar Estivo | Kasteelbank | Large


Estivo | Stoel Diner open

Estivo

7081252441714

  De handgemaakte Estivo stoel diner open is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De stoel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De stoel sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie!   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 66 x 60 x 83 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  109.95 Euro

  Ga naar Estivo | Stoel Diner open


Estivo | Stoel Diner dicht

Estivo

7081259881834

  De handgemaakte Estivo stoel diner dicht is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De stoel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De stoel sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie!   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 66 x 60 x 83 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  147.95 Euro

  Ga naar Estivo | Stoel Diner dicht


Estivo | Kruispootstoel

Estivo

7081259271321

  De handgemaakte Estivo kruispootstoel is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een mooie vintage look. De stoel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De stoel sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie!   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 39 x 39 x 90 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  103.95 Euro

  Ga naar Estivo | Kruispootstoel


Estivo | Tuinset Lounge | Kubustafel

Estivo

7081261995291

  De handgemaakte Estivo Kubustafel is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De tafel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De tafel sluit ook perfect aan op de loungeset van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie!   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 57 x 57 x 36 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  98.80 Euro

  Ga naar Estivo | Tuinset Lounge | Kubustafel


Estivo | Tuinset Lounge | Kubustafel

Estivo

7081259634348

  De handgemaakte Estivo Kubustafel is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De tafel is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De tafel sluit ook perfect aan op de loungeset van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie!   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland. Voorzien van nylon meubelgeleiders. Voor binnen en buiten gebruik geschikt. Maten kunnen licht afwijken. Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmeting 76 x 76 x 36 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handmatig gemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  135.95 Euro

  Ga naar Estivo | Tuinset Lounge | Kubustafel


Estivo | Kasteelbank | Large

Estivo

7081252441714

  De handgemaakte Estivo Kasteelbank is een prachtige aanvulling op uw tuin en heeft een "vintage look". De bank is zowel geschikt voor binnen als buiten, en geeft de eetkamer, tuin of keuken en ware boost. De bank sluit ook perfect aan op de lijn tafels van Estivo, zie afbeelding voor inspiratie!   Het hout dat Estivo gebruikt voor de meubels kopen ze rechtstreeks in bij zagerijen in het buitenland, om onnodige tussenschakels te voorkomen. Door middel van een strenge selectieprocedure kiezen ze alleen hout dat afkomstig is van duurzaam bosbeheer. De houtbewerking wordt vervolgens zelf in Nederland opgepakt. De planken worden gedroogd, 2-laags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt als het vochtpercentage onder de 18% is. Hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd.                                                                                                                                                                                       Beschikbaar in 4 kleuren: Zand, Schelpenwit, Beton grijs en aqua blauw.   Specificaties Handgemaakt in Nederland Voorzien van nylon meubelgeleiders Voor binnen en buiten gebruik geschikt Maten kunnen licht afwijken Ecologisch verantwoord Met een langere levensduur Een betere weerbestendigheid Vochtwerende eigenschappen Afmetingen: 210 x 38 x 45 cm   Alle steigerhouten meubelen worden speciaal voor u handgemaakt op bestelling, hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 3 weken in het hoogseizoen.

  159.95 Euro

  Ga naar Estivo | Kasteelbank | Large